KALBFLEISCH SMIJT HOORN OP HAAK

Klokkenluideronline 17 april 2011


Door: Micha Kat op 17 april, 2011 in Algemeen, 18 Comments


Krijg nou wat… zitten we wat te Googelen komen we het nummer tegen van C.P.M., het ‘bedrijfje’ van Marleen Zuijderhoudt… wat melig bellen we het nummer, het is 06:00 uur, zondagochtend… we verwachten dat ergens in een leeg Haags kantoorpand de telefoon rinkelt maar dan horen we opeens: Kalbfleisch! Holy cow*** SPARROW: DON’T CALL US, WE’LL CALL YOU * KALBFLEISCH GESLACHT ***

Op de computer waarop we bellen zit helaas geen skyperecorder dus we verbreken subiet de verbinding en rennen naar ons kantoor om te bellen met de andere laptop. Luister kalbfleisch hier naar het resultaat. We beginnen er inmiddels behoorlijk genoeg van te krijgen, van die criminele verkrachters en bedriegers zoals Demmink en Kalbfleisch die maar niets willen zeggen en steeds in auto’s vluchten, in dure hotels onderduiken en de hoorn op de haak gooien. Als je ‘boe’ zegt beginnen ze al te poepen van angst, deze ‘hoge heren’. Volgens mij kan Kalbfleisch zich maar het best zo snel mogelijk van kant maken. En Demmink ook. Misschien moeten ze het wel samen doen. Ze wonen vlak bij elkaar.

Extra: vragen over Kalbfleisch aan ‘communicatiebureau’ Sparrow brengen de nieuwsgierige journalist ook al niet veel verder zoals we sparrow2 hier kunnen beluisteren.
Connecties

 • Pieter Kalbfleisch

  Pieter Kalbfleisch

  Kalbfleisch is een als gevolg van de Chipsholaffaire in opspraak geraakte voormalige rechter.

  Lees verder »

 • Rechter Hans Westenberg

  Dossier Westenberg

  Behandelde de Chipshol zaak in opdracht van Pieter Kalbfeisch. Hij wordt verdacht van meineed

  Bezoek site »

 • Wijlen Harry van Andel

  Harry van Andel

  Voormalig zakenpartner van Chipshol, verkocht na ruzie en uitspraak Westenberg grond aan Schiphol

  Lees verder »

 • Jan Jonathan van Andel

  Jan Jonathan van Andel

  Broer en zaken partner van broer Harry. Studie vriend en dispuutsgenoot van Pieter Kalbfleisch

  Lees verder »